Referensprojekt

Nedan hittar ni våra referensprojekt & instagramflöde.

Ett urval av utförda entreprenader

Nyproduktion 354 studentlägenheter KV Jylland, Kista

Detta projekt innefattade allt från arbete i platta, bergvärmecentral och fläktrum till vv, kv, vvc, värme, kyla , spillvatten och så vidare. Lägenheterna levererades i poddar, vilket innebär att det byggdes färdig i fabrik.

Avtalsform: AB04

 

Ombyggnation av kontorsfastighet, KV Repslagaren

I detta projekt var vi delaktiga i en totalrenovering av kontorsfastighet. Det installerades nya centraler för värme och kyla. Det drogs nya stammar och stråk. Det installerades radiatorer och kopplades in bafflar. Allt i diverse våtgrupper och pentryn.

Avtalsform: AB04

 

HGA Volvo showroom, Kungsträdgården

Detta projekt var en hyresgästanpassning inför Volvos nya bilmodell. Det innefattade arbeten med tappvatten, avlopp, värme och kyla.

Avtalsform: AB04

 

HGA Arbetsmiljöverket, Solna

På Arbetsmiljöverket gjordes en hyresgästanpassning om ca 6000 kvm. Arbeten innefattade tappvatten, avlopp, värme och kyla.

Avtalsform: AB04

 

Lackbox, Uppsala bussdepå

I detta projekt var vi med i en nybyggnation av lackbox för bussar. Där var det arbeten som innefattade tryckluft, vatten , avlopp och värme.

Avtalsform: AB04

 

Stambyten 32 lägenheter per etapp, Förmansvägen, Södertälje

I detta projekt var vi delaktiga i totalrenovering av lägenheter. Arbetet innefattade tappvatten, spillvatten och värme.

Avtalsform: ABT06

 

Storkök Restaurang AG

I detta projekt var vi med i en nybyggnation av storkök till Restaurang AG. Arbete innefattade tappvatten, spillvatten, värme, fettavskiljare och så vidare.

Avtalsform: ABT06

 

Ett urval av pågående entreprenader

Stambyten 38 lägenheter per etapp, Bodastigen, Södertälje

I detta projekt är vi med i flera etapper av totalrenoveringar i lägenheter. Arbetet innefattar tappvatten, spillvatten och värme. 

Avtalsform: ABT06

 

Nyproduktion, 182 studentbostäder KV Anholt, Kista

Detta projekt innefattar allt ifrån arbete i platta, bergvärmecentral och fläktrum till vv, kv, vvc, värme och kyla.

Avtalsform: ABT06

 

 

HGA 6000 kvm, Skärholmen C

I Skärholmen är vi med och gör en hyresgästanpassning om ca 6000 kvm. Arbeten innefattar tappvatten, avlopp, värme och kyla.

Avtalsform: ABT06

 

Bröd & Salt / Co work, Torsplan

Detta projekt är ROT/hyresgästanpassning gällande café/Co-work i befintlig fastighet. Arbetet innefattar tappvatten, spillvatten, värme och kyla.

Avtalsform: AB04

 

Diverse HGA, Globen

I Globen gör vi diverse hyresgästanpassningar åt flera hyresgäster. Arbetet innefattar tappvatten, spillvatten, värme och kyla.

Avtalsform: ABT06

 

Följ vår vardag på Instagram

För ett par veckor sedan fick vi reda på att vi har kommit med på listan för Gasellföretag. Det tycker vi är riktigt hedrande, roligt och samtidigt ett kvitto på att det vi gör är något riktigt bra! Detta hade självklart inte varit möjligt utan våra grymma medarbetare på företaget, allihopa. Det tackar vi för! @digasell
Idag blev det felsökning av expansionskärl. Bälgen är trasig så det blir till att byta till nytt.
Nu söker vi fler stjärnor till vårt team. ⭐Mejla ditt cv och ett personligt brev till info@stockholmvvs.se
#vvsmontör #rörmokare #stockholm #stockholmvvs #ledigajobb